Epoxy
VED Århus & Hele Jylland

Kontakt os

MA Maler

Din lokale maler

 

Har du brug for en særlig slidstærk maling til dine gulve? Så er epoxy-maling værd at overveje!

MA Maler har kompetencer, viden og erfaring i at male med epoxy-maling på beton. Med epoxy får du et særdeles holdbart og slidstærkt underlag på dine trafikerede gulve og gulve, der på anden vis er udsat for hårdt slid i dagligdagen. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge epoxy-maling til dine gulve, så vejleder vi dig altid gerne og fortæller mere om epoxy. Når du er velinformeret, kan du bedre træffe den rigtige beslutning.
Epoxy-maling kan både bruges i hjemmet på gulve i dit bryggers, din kælder, din entré eller dit badeværelse – men også på garagegulvet, i værksteder, i industribygninger og i lagerhaller. Det vidner lidt om, hvor slidstærk og holdbar en maling, der er tale om.
MA Maler påtager sig både små og store opgaver med epoxy-maling. Uanset om du skal have malet 4 kvadratmeter på et badeværelse eller 400 kvadratmeter på et værksted, så er vi parat til opgaven.
Epoxymaling for såvel private kunder som erhvervskunder i hele Jylland.
Ring til os med din opgave, så vi kan lave en aftale. Vi kommer altid gerne ud og ser på opgaven og får en snak med dig – ligesom vi altid giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale malermester

  Som din lokale malermester, tilbyder vi en maler der garanterer den højeste kvalitet af malerarbejde. Som maler ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb.

  Maler i Århus

  Vi er et professionelt malerfirma med adresse i Tilst ved Århus. Selvom vi selvfølgelig altid gerne arbejder i lokalområdet, så kører vi også til større opgaver i hele Jylland – og til både små og store maleropgaver i Midtjylland.

  MA Maler

  Havkærvej 57
  8381 Tilst
  Cvr: 40135685

  Følg os på Facebook

  Vi er medlem af