Indvendigt malerarbejde Ved Århus
Kører hele jylland

Kontakt os

MA Maler

Din lokale maler

Trænger dine vægge eller lofter til en frisk omgang maling?

 

MA Maler maler dine vægge, lofter og alle former for træværk inden døre. Hos os får du masser af kvalitet for dine penge. 

Inden du flytter ind i dit nye hjem, er det dejligt at få ordnet og malet vægge og lofter. Så kan du selv vælge dine favoritfarver og sætte dit eget præg på de enkelte rum.

Det er dog også dejligt at få malet, hvis du bare har brug for lidt forandring, selvom du bliver boende i det samme hus eller den samme lejlighed. Forandring fryder, siger man jo.

Der er ingenting, der frisker så godt op og virker så inspirerende som nye farver på væggene!

Vi vejleder dig altid gerne. Vi har masser af farveprøver, som du kan lade dig inspirere af, og vi maler også gerne en prøve på din væg, så du lige kan få en ”smagsprøve” og gå og ”tygge lidt på”. Vores farverådgivning bygger på solid viden og erfaring inden for branchen. Hvis du ved præcis, hvad du vil have, så går vi bare direkte til malerarbejdet!

Vi er altid bevidste om, at det er dit hjem, vi arbejder i. Derfor gør vi meget ud af at dække godt og grundigt af og at rydde pænt op efter os.

Udover selve malerarbejdet, spartler vi naturligvis  og vi opsætter også filt, væv og tapet. Det kan du læse mere om her.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale malermester

  Som din lokale malermester, tilbyder vi en maler der garanterer den højeste kvalitet af malerarbejde. Som maler ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb.

  Maler i Århus

  Vi er et professionelt malerfirma med adresse i Tilst ved Århus. Selvom vi selvfølgelig altid gerne arbejder i lokalområdet, så kører vi også til større opgaver i hele Jylland – og til både små og store maleropgaver i Midtjylland.

  MA Maler

  Havkærvej 57
  8381 Tilst
  Cvr: 40135685

  Følg os på Facebook

  Vi er medlem af