Maling af Flyttelejligheder
VED Århus

Kontakt os

MA Maler

Din lokale maler

Skal du fraflytte din lejlighed, så er der som oftest et krav om, at du efterlader lejligheden nymalet. Det giver god mening, at lejligheden skal være nymalet, indflytningsklar og attraktiv til den nye beboer.

 

Men du har sikkert selv nok at gøre med flyttekasserne – så hvorfor ikke overlade malerarbejdet til os?

MA Maler har masser af erfaring med maling af flyttelejligheder, så du kan trygt lægge den opgave i vores hænder. Vi leverer et professionelt stykke arbejde til en god pris, så din lejlighed bliver godkendt første gang, når den skal gennem et syn.

Mange boligforeninger har en vedligeholdelseskonto, hvor du løbende har betalt ind til blandt andet maling af din lejlighed og anden vedligeholdelse. I alle tilfælde får du hos MA Maler meget for dine penge. Det er værd at tage med, hvis du også skal tænke på istandsættelse, hvor du flytter hen.

Boligforening

Hvis du som administrator eller vedligeholdelsesansvarlig for en boligforening gerne vil have en fast aftale med os, så laver vi selvfølgelig gerne sådan en. Det er en fordel for alle beboere at boligforeningen har en fast samarbejdspartner, når det drejer sig om malerarbejde.

Vi maler flyttelejligheder i hele Jylland. Ring til os med det samme, så vi kan aftale tid, sted og pris eller indgå en fast aftale.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale malermester

  Som din lokale malermester, tilbyder vi en maler der garanterer den højeste kvalitet af malerarbejde. Som maler ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb.

  Maler i Århus

  Vi er et professionelt malerfirma med adresse i Tilst ved Århus. Selvom vi selvfølgelig altid gerne arbejder i lokalområdet, så kører vi også til større opgaver i hele Jylland – og til både små og store maleropgaver i Midtjylland.

  MA Maler

  Havkærvej 57
  8381 Tilst
  Cvr: 40135685

  Følg os på Facebook

  Vi er medlem af