Tapetsering
I Århus & hele jylland

Kontakt os

MA Maler

Din lokale Maler

MA Maler sætter dit tapet op, så det står knivskarpt. Vi sætter naturligvis også filt og glasvæv op.

Tapeter er tilbage! Retro-tapeter, mønstrede tapeter, fototapeter med skov, hav eller storby! Med tapeter kan du skabe præcis den stemning, du ønsker i rummet. Det giver mening både i hjemmet og f.eks. i butikken eller restauranten.

Inden vi går i krig med tapetseringen, sørger vi naturligvis for en grundig forberedelse af dine vægge. Vi renser og rengør væggen, og fjerner eventuelle gamle tapeter og tapetrester. Alt efter væggens stand spartler eller fuldspartler vi, så du får det bedst mulige resultat.

Vi bidrager gerne med masser af inspiration, hvis du ønsker det. Desuden vejleder vi dig, når det kommer til valg imellem forskellige løsninger, så du får det produkt og den løsning, der er rigtig for dig.

Alle opgaver inden for tapetsering!

Kontakt MA Maler, så vi kan lave en aftale. Vi kører til opgaver i hele Jylland. Vi tapetserer for dig uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde. Udelukkende kvalitetsarbejde, hvor du får meget for dine penge.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale malermester

  Som din lokale malermester, tilbyder vi en maler der garanterer den højeste kvalitet af malerarbejde. Som maler ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb.

  Maler i Århus

  Vi er et professionelt malerfirma med adresse i Tilst ved Århus. Selvom vi selvfølgelig altid gerne arbejder i lokalområdet, så kører vi også til større opgaver i hele Jylland – og til både små og store maleropgaver i Midtjylland.

  MA Maler

  Havkærvej 57
  8381 Tilst
  Cvr: 40135685

  Følg os på Facebook

  Vi er medlem af