udvendigt malerarbejde Ved Århus
Kører hele jylland

Kontakt os

MA Maler

Din lokale maler

Alle former for udvendigt malerarbejde i hele Jylland. Vi maler både for private husejere og for erhvervskunder.

Skal husets facade friskes op eller males i en ny farve? Eller skal du have malet døre og vinduer? Måske trænger træværket til en god oliebehandling eller anden form for træbeskyttelse? 

MA Maler tager sig af alle tænkelige maleropgaver udendørs. Vi har vores base ved Århus, men kører gerne til opgaver i hele Jylland.

Maling af husets facade gør en kæmpe forskel. Det har du måske set eksempler på i programmer som ”I hus til halsen”. Et nyt farvevalg kan virkelig gøre underværker, når du f.eks. ønsker at tiltrække nye købere. Malerarbejdet alene kan forvandle et trist og anonymt hus til et moderne og attraktivt hus.

Trænger træværket på huset, vinduer og døre eller træterrassen til oliebehandling, maling eller anden træbeskyttelse, så klarer vi også det. Vi vejleder dig gerne, så du får den mest optimale løsning og de bedste produkter til det konkrete projekt. Godt malerarbejde skal både være flot og holdbart i længden.

Når vi maler murværk såvel som træværk, så foretager vi gerne småreparationer ved samme lejlighed, så du ikke skal til at have fat i flere forskellige håndværkere. Vi har erfaringen og kender også vores egne begrænsninger. Lad os kigge på sagen og tage en snak om, hvad der skal til i det givne tilfælde.

Kontakt os endelig! Så finder vi en god løsning sammen.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale malermester

  Som din lokale malermester, tilbyder vi en maler der garanterer den højeste kvalitet af malerarbejde. Som maler ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb.

  Maler i Århus

  Vi er et professionelt malerfirma med adresse i Tilst ved Århus. Selvom vi selvfølgelig altid gerne arbejder i lokalområdet, så kører vi også til større opgaver i hele Jylland – og til både små og store maleropgaver i Midtjylland.

  MA Maler

  Havkærvej 57
  8381 Tilst
  Cvr: 40135685

  Følg os på Facebook

  Vi er medlem af